Droogkuis Oostakker

Van Osta is de grootste Belgische speler op de Belgische markt van droogkuis en wasserij, zo ook in de ruime regio rond Oostakker en de rest van Vlaanderen. Al bijna een eeuw zijn we specialist in professionele reiniging van allerlei soorten textiel en materialen. Klanten kennen ons dan ook voor onze luxe afwerking aan een correcte prijs. Verder gaan we ook milieubewust te werk waarbij zoveel mogelijk energiebesparende maatregelen nemen en gebruikmaken van ecologische producten.

100 jaar ervaring

Van Osta is de n° 1 speler in droogkuis, wasserij en strijkdienst in Vlaanderen. Aan kennis en ervaring geen gebrek!

luxeresultaat

Met kennis en ervaring en de beste reinigingsmiddelen kijken we naar elk item voor fantastische resultaten.

betrouwbaar & snel

Onze winkelmedewerkers doen er alles aan om een snelle en betrouwbare service te bieden met heldere communicatie.

Milieubewust

Ook wij dragen ons steentje bij voor een betere planeet met ecologische producten en energiebesparende maatregelen.

professionele reiniging

Droogkuis & wasserij

(Delicate) kleding, hemden en kostuums

In onze droogkuis en wasserij laten we uw kleding stralen volgens de regels van de kunst.

Donsdekens, dekbedden, hoofdkussens en huishoudlinnen

Zalig slapen in kraaknet beddengoed? Laat je lakens, dekbedovertrek, dekens en ander huishoudlinnen regelmatig professioneel reinigen in onze droogkuis of wasserij.

Gordijnen, draperieën en stores

Bezorg je gordijnen in één van onze winkels (of laat ze ophalen). We respecteren bij de reinigingsbehandeling de textielvezels voor een minimaal krimpresultaat.

Trouwjurken, trouwkostuums en ceremoniekleding

Laat trouwkleding en ceremoniekleding professioneel reinigen en koester je kleding en dierbaarste herinneringen nog jarenlang.

Tapijten en vloertextiel

Laat je tapijten ophalen of breng ze binnen in één van onze winkels en wij zorgen voor een perfecte ontvlekking en reiniging.

Skikleding en regenjassen

Met onze droogkuistechnieken zorgen we voor skikleding en regenjassen die waterdicht zijn en stralen als nieuw.

Textielreiniging na rook- of waterschade

We reinigen, ontgeuren, strijken en stomen textiel na brandschade. We hebben een eigen ophaaldienst en ook het in bewaring nemen en het terugplaatsen en bijvoorbeeld hangen van gordijnen is mogelijk.

Naaiwerken en herstellingen

In ons eigen naaiatelier worden naaiwerken en herstellingen en retouches uitgevoerd. Breng hiervoor je naaiwerken binnen in één van onze winkels.

In onze droogkuis zorgen we voor een professionele reiniging en herstelling

Bij onze poetsdienst zorgen we voor een professionele reiniging van verschillende soorten textiel. Dat gaat van de droogkuis van (delicate) kleding, hemden en kostuums, tot skikleding en trouwjurken, maar ook tapijten en vloertextiel. Voorts hebben we ook de kennis in huis om jouw textiel nauwkeurig te reinigen na rook- of waterschade. Daarbij kunnen we ook naaiwerken, retouches en herstellingen uitvoeren zodat jouw textiel er weer uitziet zoals voorheen. Wil je na de droogkuis jouw kleren laten strijken door onze strijkdienst? Ook dat doen we graag voor jou!

 

Kom langs in één van onze ateliers

Wij zijn ervan overtuigd dat we de beste keuze zijn voor de droogkuis van jouw textiel. Bovendien profiteer je in onze winkels van verschillende acties waaronder heel wat kortingen. Naast droogkuis, voorzien met ons bedrijf ook een huishoudhulp voor bij jou thuis of op het werk. Wil je graag als particulier of als bedrijf beroep doen op de diensten van ons poetsbureau? Kom dan langs in één van onze winkels in Oost-Vlaanderen of Antwerpen, contacteer ons via info@vanosta.net of via het nummer 03 780 74 00.

Acties droogkuis, wasserij en strijkdienst

cadeau icoon

10% korting

gordijnen

Op de reiniging van gordijnen

cadeau icoon

10% korting

donsdeken en dekbedden

T.e.m. 31 augustus.

cadeau icoon

5+1 gratis

hemdenactie

Breng op donderdag of vrijdag 5 hemden binnen, krijg 1 extra hemd gratis gewassen en gestreken. 

cadeau icoon

10% korting

bij min. 10 stuks premium

Vanaf 10 stuks krijg je 10% korting op de totaalprijs van je binnengebrachte premium items in de winkel.

cadeau icoon

15% korting

bij min. 20 stuks premium

Vanaf 20 stuks krijg je 15% korting op de totaalprijs van je binnengebrachte premium items in de winkel.

cadeau icoon

3+1 gratis

droogkuisactie

Breng op donderdag of vrijdag 3 stukken droogkuis binnen, krijg 1 extra broek of rok gratis gereinigd.

altijd geldig

altijd geldig

Particulieren

Iedereen is welkom in een Van Osta winkel. Een winkelmedewerker beantwoordt al je vragen en helpt je graag verder.

Bedrijven

Voor bedrijven die grote hoeveelheden afnemen of speciale noden hebben werken wij op maat. Hiervoor kan je een offerte aanvragen.

Zorginstellingen

Rusthuizen, ziekenhuizen en andere instellingen kunnen bij Van Osta terecht voor de reiniging van textiel op grote schaal. Vraag een offerte aan.

Grote bestelling of maatwerk?

Vraag een aangepaste offerte aan.

Ophaling en plaatsingsdienst gordijnen

15 droogkuis en wasserij winkelpunten

Je kan over heel Vlaanderen terecht in één van onze 17 winkels voor droogkuis en wasserij, maar ook voor poetsdienst en strijkdienst. Voor de reiniging van de meest exclusieve kledingstukken tot alledaagse items. We zijn dé marktleider in Vlaanderen voor droogkuis en hebben met meer dan 100 jaar ervaring een rijke geschiedenis.

Kaart alle poetskantoren Gent, Antwerpen en Waasland Van Osta

wat onze klanten zeggen

Ik ben vaste klant bij Van Osta en ben erg tevreden van de service en het resultaat. Ik breng mijn wasmand binnen en krijg nadien een sms’je om ze weer op te halen. Stralend schoon en perfect gestreken!

Tom Flack

Antwerpen

Mijn donsdekens, gordijnen en tapijten laat ik ieder jaar in de zomer reinigen bij Van Osta. Geen krimp of vervorming en een perfect resultaat. Bovendien heel vriendelijke winkelmedewerksters. Erg tevreden!

Martine De Bleser

Gent

Mijn trouwjurk en sluier laten reinigen bij Van Osta. Heel delicate stof, erg veel parels en kant… Toch kreeg ik de jurk nog mooier terug dan ik hem binnen gaf in de winkel. Dikke merci Van Osta!

Josefien Médard

Sint-Niklaas

Van osta legt uit

Wat is het verschil tussen wassen en droogkuis?

Droogkuis, nieuwkuis of stomerij is een reinigingstechniek voor vooral bovenkleding, gordijnen en delicaat textiel, waarbij er geen water en zeep wordt gebruikt. Het textiel wordt behandeld in een speciale machine met een milieuvriendelijk solvent dat vuil en vet onttrekt, zonder de textielvezels te belasten. In tegenstelling tot reiniging met water en zeep – of ‘wassen’ – zwellen de textielvezels bij droogkuis niet op, waardoor er minder verkleuring, krimp en vervorming ontstaat en het textiel veel langer zijn kwaliteit blijft behouden.