Gordijnservice aan huis

Wens je je gordijnen te laten reinigen, maar zie je op tegen het werk om ze eraf te halen, de haakjes te verwijderen en naar onze winkels te brengen? Geen zorgen, wij doen al het werk voor jou!

Van Osta - Gordijnophaaldienst aan huis

Hoe werkt de gordijnservice aan huis

Plan online je ophaling

Vraag je ophaling via onze website aan en we plannen een datum in.

We komen langs en haken je gordijnen af

We komen tot bij jou thuis en halen met de grootste zorg je gordijnen van de rails.

JE GORDIJNEN WORDEN GEREINIGD

In onze droogkuis reinigen we professioneel je gordijnen met minimale krimpgarantie.

We plaatsen je gordijnen terug

Op een afgesproken datum plaatsen we je gordijnen netjes terug.

Plan een ophaling

Ik wil mijn gordijnen laten reinigen met de gordijnenservice

Vraag en antwoord

Hoeveel kost het om mijn gordijnen te laten reinigen?

De kostprijs om je gordijnen professioneel laten reinigen hangt af van de hoeveelheid werk. Overgordijnen, american stores, draperieën, glasgordijnen… Wanneer je je gordijnophaling inplant, vragen we je telkens naar de items die je wenst te laten reinigen. Zo kunnen we een correcte prijs bepalen op basis van een offerte.

 

 • Verplaatsing
  1,00 euro/km (vertrekpunt vanaf de dichtstbijzijnde Van Osta winkel tot uw huis)
 • Tijd ter plaatse (afhaken)
  12,10 euro per begonnen kwartier
 • Prijs voor reiniging (nu actie: -10% korting)
  • Glasgordijn 6,70€/m²
  • Draperie 9,30€/m²
  • Draperie gevoerd of met koppen 11,30€/m²
  • American stores 21,45€/m²
  • American stores met stokken 27,75€/m²
Hoeveel kost de ophalen en de terugplaatsing van mijn gordijnen?

We werken met een vast tarief per ophaling en terugplaatsing bij u thuis. We geven je altijd een correcte prijs mee nadat je een aanvraag voor de gordijnenservice indiende.

Wat met de gordijnhaakjes?

Geen zorgen, onze medewerkers haken met de grootste zorg de gordijnen van de rails en verwijderen de haakjes voor reiniging. Hier hoef jij je niet mee bezig te houden.

Moet ik thuis zijn voor de ophaling en de plaatsing?

Ja. We vragen om thuis te zijn, op de dag dat onze medewerkers langskomen om je gordijnen eraf te halen en uiteraard ook om ze opnieuw te plaatsen. Zo kunnen we je de best mogelijke service bieden.

Hoe veel tijd neemt de gordijnenservice in beslag?

Afhankelijk van de hoeveelheid werk, mag je rekenen op minimum 10 werkdagen. We plannen het afhaalmoment en het ophangmoment zo goed mogelijk in, zodat alle stappen snel op elkaar volgen en je gordijnen zo snel mogelijk fris gereinigd terug ophangen.

Strijkhulp in onze Van Ostawinkels

100% service aan huis

BESPAAR TIJD EN MOEITE

Wij komen stipt op afspraak bij je thuis langs om uw gordijnen af te halen. Je hoeft zelf geen voorbereidingen te treffen, onze medewerkers doen al het werk. Op een mum van tijd en met de grootste zorg halen we de gordijnen van de rails, verwijderen we de haakjes en vervolgens brengt de chauffeur de gordijnen naar onze droogkuisafdeling. Daar worden ze met de grootste zorg professioneel gereinigd. Als laatste stap komen we opnieuw langs om de gordijnen fris en netjes terug aan de rails te hangen.

 

VAN OSTA DROOGKUIS EN WASSERIJ

MET DE GROOTSTE ZORG GEREINIGD

Onze droogkuis en wasserij bestaat al bijna een eeuw en onze mensen hebben jarenlange knowhow en ervaring. We zijn experten in het reinigen van gordijnen en zorgen voor een perfect reinigingsresultaat. Bovendien hebben we speciale technieken voor minimale krimping van de stoffen. Dat is onze garantie.

 

Strijkhulp in onze Van Ostawinkels

Draperieën, glasgordijnen, vouwgordijnen, …

ELK TYPE GORDIJN

Of het nu om vouwgordijnen, overgordijnen, glasgordijnen, enz… gaat, wij reinigen in onze droogkuis elk type raamdecoratie, zo lang het om textiel gaat. Indien de gordijnen toch niet reinigbaar zijn, geven we onze klanten altijd het juiste advies mee. We hebben de know-how en zijn al jaren experten in droogkuis en textielreiniging.

 

15 winkelpunten om je Gordijnen binnen te brengen

Wens je liever zelf je gordijnen van de rails te halen en terug op te hangen? Dan kan je ze ook altijd naar één van onze winkelpunten brengen. Je gordijnen worden dan in onze professionele droogkuis gereinigd, waarna je ze terug kan ophalen in de droogkuiswinkel.

Kaart alle poetskantoren Gent, Antwerpen en Waasland Van Osta