Strijkhulp

Van Osta biedt strijkhulp aan, zowel aan huis als in onze winkelpunten in Oost-Vlaanderen en Antwerpen als in het Waasland. Strijkhulp aan huis wil zeggen dat er een huishoudhulp op regelmatige basis bij jou thuis komt strijken. Daarnaast heb je ook altijd de mogelijkheid om je wasmand strijk in één van onze winkelpunten af te geven en nadien perfect gestreken weer op te halen. Onze opgeleide medewerkers zorgen te allen tijde voor een keurig resultaat.

Hoe werkt strijkhulp met dienstencheques?

Strijkhulp in onze Van Ostawinkels

mogelijkheid 1

Strijkhulp in onze winkels

Snel en eenvoudig? Dan kan je terecht in één van onze winkelpunten verspreidt over heel Vlaanderen voor een strijkhulp. Hoe het werkt? Heel simpel. Je brengt je mand strijk binnen in één van onze winkels en na een seintje via sms van onze winkelmedewerkers kan je de items perfect gestreken weer ophalen. De strijkdienst in onze professionele strijkateliers garandeert een fantastisch strijkresultaat. Wens je je items ook te laten reinigen door onze wasserij of droogkuis? Dat kan perfect! Een winkelmedewerker helpt je graag verder in één van onze locaties.

 

mogelijkheid 2

Strijkhulp aan huis

Je kan er ook voor kiezen om een strijkhulp in te schakelen bij jou thuis. Dit wil zeggen dat ja via Van Osta een huishoudhulp aanvraagt, die wekelijks of tweewekelijks een aantal vaste uren bij jou thuis komt strijken. Onze medewerkers hanteren daarbij een speciale strijktechniek alleen bij ons bedrijf aangeleerd wordt. Op die manier bezorgen ze je niet alleen een mooi, maar ook een snel resultaat. Daarnaast kan deze huishoudhulp nog andere huishouddiensten uitvoeren. Onze poetshulpen worden bovendien bijgestaan door ons sterk team van regioverantwoordelijken. Zo kan je met al jouw vragen snel bij ons poetsbureau terecht en garanderen we steeds een absolute kwaliteit en service.

 

Ontdek de voordelen van onze huishouddiensten

Een eigen vaste poets- of strijkhulp aan huis, een vast contactpersoon, gemotiveerde medewerkers en een betrouwbare en correcte klantenservice. Er zijn zoveel redenen om voor onze poetsdiensten te kiezen. Bovendien kan je dankzij het gebruik van dienstencheques voordelig genieten van onze services. Schakel dus vandaag nog jouw huishoudhulp in. Neem contact met ons op via het contactformulier of via het nummer 03 780 74 00.

 

Ook strijkhulp zonder dienstencheques

Naast het systeem van strijkhulp met dienstencheques, kan je er ook voor kiezen om je strijk binnen te brengen en te betalen in euro’s.

 

Poetshulp met dienstencheques prijs

Voordelig dankzij dienstencheques

Je doet beroep op het systeem van dienstencheques, wanneer je een Van Osta huishoudhulp inschakelt bij je thuis voor strijkhulp, maar ook wanneer je je mand strijk binnenbrengt in onze winkels en er gestreken wordt in onze strijkateliers. Dit systeem heeft heel wat voordelen. Poetshulp is enerzijds erg voordelig, want je betaalt na fiscale aftrek slechts €7,20 per gepresteerd uur strijkhulp. 

 

 

17 winkelpunten om je strijk binnen te brengen

Breng je wasmand binnen in één van onze winkels over heel Vlaanderen. Bovendien kan je in de Van Osta winkels ook terecht voor droogkuis, wasserij en poetsdienst.

perfect strijkresultaat & zo veel meer…

ervaren strijkers/-sters

Bij Van Osta mag je rekenen op een uitmuntend strijkresultaat door onze ervaren strijkers/-sters.

gepatenteerde strijktechniek

Onze strijkers/-sters krijgen strijkopleidingen en strijken met de Van Osta strijktechniek.

betrouwbaar & correct

Onze winkelbedienden staan onze klanten altijd te woord met de glimlach.