Strijkhulp met dienstencheques

Van Osta biedt strijkhulp aan, zowel strijkhulp aan huis als in onze winkelpunten. Strijkhulp aan huis wil zeggen dat er een huishoudhulp op regelmatige basis bij je thuis komt strijken. Daarnaast heb je ook altijd de mogelijkheid om je wasmand strijk in één van onze winkelpunten af te geven.

Hoe werkt strijkhulp met dienstencheques?

Strijkhulp in onze Van Ostawinkels

mogelijkheid 1

Strijkhulp in onze winkels

Snel en eenvoudig je strijk laten doen? Dan kan je terecht in één van onze winkelpunten verspreid over heel Vlaanderen. Hoe het werkt? Heel simpel. Je brengt je mand strijk binnen in één van onze winkels en na een seintje via sms van onze winkelmedewerkers, kan je de items perfect gestreken terug ophalen. Onze strijkers en strijksters in onze professionele strijkateliers garanderen een fantastisch strijkresultaat. Wens je je items ook te laten reinigen door onze wasserij of droogkuis? Dat kan perfect! Een winkelmedewerker in een winkelpunt helpt je graag verder.

 

mogelijkheid 2

Strijkhulp aan huis

Je kan ervoor kiezen om een strijkhulp in te schakelen bij jou thuis. Dit wil zeggen dat je een Van Osta huishoudhulp aanvraagt, die wekelijks of tweewekelijks een vast aantal uren bij jou thuis komt strijken. Daarnaast kan de huishoudhulp ook nog andere huishoudelijke taken uitvoeren naast strijken.

 

Ook strijkhulp zonder dienstencheques

Naast het systeem van strijkhulp met dienstencheques, kan je er ook voor kiezen om je strijk binnen te brengen en te betalen in euro’s. 

 

Poetshulp met dienstencheques prijs

Voordelig dankzij dienstencheques

Je doet beroep op het systeem van dienstencheques, wanneer je een Van Osta huishoudhulp inschakelt bij je thuis voor strijkhulp, maar ook wanneer je je mand strijk binnenbrengt in onze winkels en er gestreken wordt in onze strijkateliers. Dit systeem heeft heel wat voordelen. Poetshulp is enerzijds erg voordelig, want je betaalt na fiscale aftrek slechts €7,20 per gepresteerd uur strijkhulp. 

 

 

17 winkelpunten om je strijk binnen te brengen

Breng je wasmand binnen in één van onze winkels over heel Vlaanderen. Bovendien kan je in de Van Osta winkels ook terecht voor droogkuis, wasserij en poetsdienst.

perfect strijkresultaat & zo veel meer…

ervaren strijkers/-sters

Bij Van Osta mag je rekenen op een uitmuntend strijkresultaat door onze ervaren strijkers/-sters.

gepatenteerde strijktechniek

Onze strijkers/-sters krijgen strijkopleidingen en strijken met de Van Osta strijktechniek.

betrouwbaar & correct

Onze winkelbedienden staan onze klanten altijd te woord met de glimlach.