Huishoudhulp in regio Gent

Wanneer je op zoek bent naar een huishoudhulp in de regio Gent, Antwerpen of het Waasland zit je bij Van Osta helemaal goed! Onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers staan steeds voor jou klaar om te handelen naar jouw wensen en noden. Bovendien betaal je een huishoudhulp van ons bureau gemakkelijk via dienstencheques.

Op zoek naar huishoudhulp in Gent?

  • Eigen vaste poetshulp
  • Vast contactpersoon
  • Flexibele diensten

Een huishoudhulp inschakelen via een betrouwbaar bedrijf

Van Osta heeft een rijke geschiedenis en gaat meer dan 100 jaar terug. Wat begon als droogkuis-, wasserij- en strijkwinkels is vandaag verder uitgegroeid tot een volledig dienstbedrijf omtrent huishoudhulp, met meer dan 500 medewerkers. Wanneer je een huishoudhulp van ons poetsbureau inschakelt, kan je rekenen op kwaliteit, service, kennis en ervaring. Onze poetsvrouwen en -mannen genieten daarbij regelmatig van een opleiding waarbij ze alle kneepjes van het vak leren. Voorts zorgen ze niet alleen voor een keurige schoonmaak van jouw woning, maar kan je onze huishoudhulp ook inschakelen als strijkhulp. Wil je liever zelf je strijk bij ons binnenbrengen in één van onze ateliers? Dan doe je steeds beroep op onze strijkdiensten doorheen heel Vlaanderen.

Poetsdienst

Poetsen, strijken of maaltijden bereiden via dienstencheques? Vraag het ons!

Droogkuis & wasserij

Met al meer dan 100 jaar ervaring in droogkuis en 15 winkels, zijn we dé marktleider in Vlaanderen.

strijkdienst

We strijken ter plekke bij jou thuis of via één van onze 15 winkels, mét of zonder dienstencheques.

Doe vandaag nog beroep op onze diensten

Wanneer je iemand nodig hebt die een grondige schoonmaak van jouw woning doet, moet je bij onze poetsdienst zijn. Ons sterk team van regioverantwoordelijken garandeert jou steeds de beste oplossing en is steeds bereikbaar voor vragen of opmerkingen. Vraag onze diensten aan via het contactformulier.