Poetsbureau in de regio Gent

Zoek je naar een poetsbureau waarbij je een poetshulp kunt inschakelen met een geweldige service in de regio Gent, Antwerpen en het Waasland? Reken dan op het poetsbureau Van Osta! Onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers staan voor jou klaar om jouw huis kraaknet te maken. Als poetsbureau onderscheiden we ons doordat je als klant steeds in contact staat met een vast contactpersoon in jouw regio. Daarnaast kan je ook rekenen op je eigen vaste poetshulp in jouw woning.

Op zoek naar een poetsbureau in regio Gent?

  • Eigen vaste poetshulp
  • Vast contactpersoon
  • Flexibele diensten

Al heel wat tevreden klanten kozen ons poetsbureau

Bij een rondvraag naar de diensten van onze poetshulp gaven 96% van onze klanten aan dat ze tevreden zijn over de prestaties van hun huishoudhulp. Die grote tevredenheid is iets waar we ons bij Van Osta dag na dag voor inzetten. Zowel binnen ons team als naar onze klanten toe zijn openheid en eerlijkheid sleutelfactoren. Als klant kan je zo steeds rekenen op een poetshulp die zijn of haar afspraken nakomt. Ook staan onze regioverantwoordelijken jou steeds te hulp wanneer je vragen zou hebben of de frequentie en/of het tijdstip van jouw poetshulp wilt aanpassen. De diensten van ons bedrijf zijn zeer uitgebreid, dus bij ons vind je meer dan enkel een poetsvrouw. Zo vind je bij ons ook mensen die je kan inschakelen als strijkhulp bij jou thuis. Evenzeer kan je terecht in één van onze strijkateliers in jouw regio om jouw wasmanden binnen te brengen, of voor droogkuis van jouw textiel.

Poetsdienst

Poetsen, strijken of maaltijden bereiden via dienstencheques? Vraag het ons!

Droogkuis & wasserij

Met al meer dan 100 jaar ervaring in droogkuis en 15 winkels, zijn we dé marktleider in Vlaanderen.

strijkdienst

We strijken ter plekke bij jou thuis of via één van onze 15 winkels, mét of zonder dienstencheques.

Contacteer ons en vind vandaag nog jouw poetshulp

Met meer dan 15 winkels in Vlaanderen en een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar zit schoonmaken in het DNA van ons poetsbureau. Bovendien kom je terecht in een warme familie waarbij geen vraag uit de weg gegaan wordt. Wil je graag een poetshulp aanvragen? Contacteer ons via het contactformulier.