Kuisvrouw of -man in Antwerpen

Ben je op zoek naar een kuisvrouw of -man in de regio Antwerpen? Bij Van Osta garanderen we de professionele en betrouwbare hulp die jij nodig hebt. Ons opgeleid team van medewerkers zorgt ervoor dat jouw woning absolute netheid uitstraalt en een frisse geur heeft. Daarbij maken onze poetsvrouwen steeds gebruik van hoogwaardige, maar ook milieuvriendelijke schoonmaakproducten.

Op zoek naar een kuisvrouw in Antwerpen?

  • Eigen vaste poetshulp
  • Vast contactpersoon
  • Flexibele diensten

Een kuisvrouw of -man inschakelen via één van de beste werkgevers in de sector

Met ons poetsbureau willen we een warme thuis bieden, zowel voor onze klanten als onze meer dan 500 medewerkers. Wij gaan daarbij steeds voor een persoonlijke aanpak dat zowel voor de klant als voor de kuisvrouw of -man gunstig is. Onze regioverantwoordelijken staan daarbij centraal. Zo regelen zij het tijdstip, de frequentie en bij welke klant een poetsvrouw of -man van onze poetsdienst aan de slag gaat. Voor de klant streven we daarbij naar betaalbare huishouddiensten en maken we daarom ook gebruik van dienstencheques. Dat heeft voor jouw poetsvrouw eveneens heel wat voordelen omtrent flexibiliteit, maar ook financieel onder meer bij de opbouw van haar pensioen.

Wat je als klant van ons kan verwachten

Ons poetsbureau hecht veel waarde aan het opbouwen van langdurige relaties. Daarom kan je als klant dan ook steevast rekenen op een vast contactpersoon en een vaste huishoudhulp of kuisvrouw. Op die manier willen we een soepele samenwerking garanderen. Een poetsvrouw van ons bedrijf schakel je bovendien ook in voor andere diensten in het huishouden, zoals een strijkhulp. Wil je dus jouw kuisvrouw of -man de ene helft van de tijd laten strijken en de andere helft laten poetsen? Het kan allemaal!

Poetsdienst

Poetsen, strijken of maaltijden bereiden via dienstencheques? Vraag het ons!

Droogkuis & wasserij

Met al meer dan 100 jaar ervaring in droogkuis en 15 winkels, zijn we dé marktleider in Vlaanderen.

strijkdienst

We strijken ter plekke bij jou thuis of via één van onze 15 winkels, mét of zonder dienstencheques.

Contacteer ons voor de mogelijkheden​

Een poetsvrouw of -man van Van Osta is opgeleid om huishoudelijke taken efficiënt en professioneel uit te voeren. Daarbij gaan we steeds een stap verder zodat jij als klant volledig tevreden bent. Wil je beroep doen op één van onze diensten waaronder bijvoorbeeld ook onze droogkuis? Contacteer ons dan eenvoudig via ons contactformulier of via het e-mailadres info@vanosta.net.