Droogkuis

Van Osta is de grootste Belgische speler op de Belgische markt van droogkuis en wasserij, zo ook in de ruime regio rond Oostakker en de rest van Vlaanderen. Al bijna een eeuw zijn we gespecialiseerd in de professionele reiniging van allerlei soorten textiel en materialen. We staan dan ook bekend om onze luxe afwerking en onze correcte prijzen. Verder gaan we ook milieubewust te werk waarbij zoveel mogelijk energiebesparende maatregelen nemen en gebruikmaken van ecologische producten.

Op zoek naar een droogkuiswinkel?

  • Eigen vaste poetshulp
  • Vast contactpersoon
  • Flexibele diensten

In onze droogkuis zorgen we voor een professionele reiniging en herstelling

Bij onze poetsdienst zorgen we voor een professionele reiniging van verschillende soorten textiel. Dat gaat van de droogkuis van (delicate) kleding, hemden en kostuums, tot skikleding en trouwjurken, maar ook tapijten en vloertextiel. Voorts hebben we ook de kennis in huis om jouw textiel nauwkeurig te reinigen na rook- of waterschade. Daarbij kunnen we ook naaiwerken, retouches en herstellingen uitvoeren zodat jouw textiel er weer uitziet zoals voorheen. Wil je na de droogkuis jouw kleren laten strijken door onze strijkdienst? Ook dat doen we graag voor jou!

Poetsdienst

Poetsen, strijken of maaltijden bereiden via dienstencheques? Vraag het ons!

Droogkuis & wasserij

Met al meer dan 100 jaar ervaring in droogkuis en 15 winkels, zijn we dé marktleider in Vlaanderen.

strijkdienst

We strijken ter plekke bij jou thuis of via één van onze 15 winkels, mét of zonder dienstencheques.

Kom langs in één van onze ateliers

Wij zijn ervan overtuigd dat we de beste keuze zijn voor de droogkuis van jouw textiel. Bovendien profiteer je in onze winkels van verschillende acties waaronder heel wat kortingen. Naast droogkuis, voorzien we met ons bedrijf ook een huishoudhulp voor bij jou thuis of op het werk. Wil je graag als particulier of als bedrijf beroep doen op de diensten van ons poetsbureau? Kom dan langs in één van onze winkels in Oost-Vlaanderen of Antwerpen, of contacteer ons via info@vanosta.net of via het nummer 03 780 74 00.