Strijkdienst in Oostakker

Wil je beroep doen op een strijkdienst in de regio Oostakker of elders in Oost-Vlaanderen, Antwerpen of het Waasland? Dan staan we bij Van Osta voor je klaar! Zo bieden we twee mogelijkheden aan waarbij we enerzijds strijkhulp voorzien bij je thuis of waarbij je gewoon met je strijkmanden langskomt in een van onze ateliers. Hoe je voor onze strijkdiensten betaalt, beslis je bovendien volledig zelf. Dat kan enerzijds met cash of bancontact, maar ook met dienstencheques.

Op zoek naar een strijkdienst in Oostakker?
  • Eigen vaste poetshulp
  • Vast contactpersoon
  • Flexibele diensten

Strijkdienst bij je thuis of in onze professionele ateliers

Onze strijkdienst is er op maat van elke klant. Heb je bijvoorbeeld graag dat er een poetsvrouw of -man wekelijks of tweewekelijks langskomt om een aantal uren te strijken? Of kom je graag zelf jouw strijkmanden bij ons binnenbrengen? Bij ons is het allemaal mogelijk. Wat je ook verkiest: met de strijkhulp van Van Osta zijn jouw kleren steeds netjes gestreken. Daarnaast kan je ook onze wasserij of droogkuis inschakelen voor het reinigen van (delicate) kleding, hemden en kostuums, maar ook gordijnen, donsdekens, enzovoort. Op ons strijk- en poetsbureau kan je steeds rekenen!

Poetsdienst

Poetsen, strijken of maaltijden bereiden via dienstencheques? Vraag het ons!

Droogkuis & wasserij

Met al meer dan 100 jaar ervaring in droogkuis en 15 winkels, zijn we dé marktleider in Vlaanderen.

strijkdienst

We strijken ter plekke bij jou thuis of via één van onze 15 winkels, mét of zonder dienstencheques.

Bel ons of kom langs in onze winkel

Maak het jezelf gemakkelijk en schakel de diensten van ons poetsbureau in. Bovendien betaal je bij ons gemakkelijk met dienstencheques waardoor je geniet van een perfect resultaat aan een voordelige prijs. Neem gerust contact met ons op via info@vanosta.net of bel naar het nummer 03 780 74 00. Ook kan je steeds langskomen in één van onze winkels.