Strijkhulp

Bij Van Osta bieden we strijkhulp aan zodat u daar zelf geen tijd aan verliest. We bieden zowel strijkhulp aan huis als in onze winkelpunten in Oost-Vlaanderen en Antwerpen aan. Strijkhulp aan huis wil houdt in dat er regelmatig huishoudhulp bij jou thuis komt strijken. Daarnaast heb je ook altijd de mogelijkheid om je ongestreken was in één van onze winkelpunten af te geven om nadien perfect gestreken weer op te halen.

Op zoek naar strijkhulp?

  • Eigen vaste poetshulp
  • Vast contactpersoon
  • Flexibele diensten

Strijkhulp in onze winkels

De strijkhulp in onze winkel werkt snel en eenvoudig. Onze winkelpunten zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je brengt simpelweg je ongestreken was binnen in één van onze winkels en na een seintje via sms van onze winkelmedewerkers kan je de items perfect gestreken weer ophalen. De strijkdienst in onze professionele strijkateliers garandeert een fantastisch strijkresultaat. Wens je je items ook te laten reinigen door onze wasserij of droogkuis? Dat kan perfect! Een winkelmedewerker helpt je graag verder in één van onze locaties.

Strijkhulp in onze winkels

Je kan er ook voor kiezen om een strijkhulp in te schakelen bij jou thuis. Dit wil zeggen dat ja via Van Osta een huishoudhulp aanvraagt, die wekelijks of tweewekelijks een aantal vaste uren bij jou thuis komt strijken. Onze medewerkers hanteren daarbij een bedrijfsspecifieke strijktechniek die een goed resultaat garandeert. Daarnaast kan deze huishoudhulp nog andere huishouddiensten uitvoeren. Onze poetshulpen worden bovendien bijgestaan door ons sterk team van regioverantwoordelijken. Zo kan je met al jouw vragen snel bij ons poetsbureau terecht en garanderen we steeds een absolute kwaliteit en service.

Poetsdienst

Poetsen, strijken of maaltijden bereiden via dienstencheques? Vraag het ons!

Droogkuis & wasserij

Met al meer dan 100 jaar ervaring in droogkuis en 15 winkels, zijn we dé marktleider in Vlaanderen.

strijkdienst

We strijken ter plekke bij jou thuis of via één van onze 15 winkels, mét of zonder dienstencheques.

Ontdek de voordelen van onze huishouddiensten

Er zijn zoveel redenen om voor onze poetsdiensten te kiezen, bijvoorbeeld een eigen vaste poets- of strijkhulp aan huis, een vaste contactpersoon, gemotiveerde medewerkers en een betrouwbare en correcte klantenservice. Bovendien kan je dankzij het gebruik van dienstencheques voordelig genieten van al onze services. Schakel dus vandaag nog onze huishoudhulp in. Neem contact met ons op via het contactformulier of via het nummer 03 780 74 00.