Vacatures voor een poetshulp

Bij Van Osta kan je tal van vacatures terugvinden om als poetshulp aan de slag te gaan. Wanneer je bij ons wil werken als poetsvrouw, kom je terecht in een gezellig team en een aangename werkomgeving. Bovendien bieden we bij elke vacature een aantrekkelijk loonpakket aan voor jou als poetsvrouw. Zo ontvang je maaltijdcheques, een schoen- en kledingvergoeding, een telefoon- en verplaatsingsvergoeding, krijg je een pensioenopbouwplan en uiteraard een mooie verloning. Al meer dan 500 helden werken als poetshulp bij Van Osta, word jij de volgende? Reageer dan snel op een vacature en ga aan de slag als poetsvrouw.

Op zoek naar vacatures voor een poetshulp?

  • Verzekering arbeidsongevallen
  • Een schitterend loonpakket
  • Kies je eigen uren

Onze vacatures voor een job als poetshulp bij jou in de buurt

Wanneer je als poetsvrouw bij ons wil komen werken, ontvangen wij jou met open armen. Bovendien vind je bij ons altijd een vacature of meerdere vacatures voor een poetsvrouw of poetshulp bij jou in de buurt. Zo hebben we heel wat vacatures voor een poetshulp in de regio Gent, Antwerpen en het Waasland. Je kan via ons bureau onder meer werken als poetsvrouw in Sint-Niklaas, Lokeren en Mortsel, maar we hebben ook vacatures voor een poetshulp wanneer je in de buurt van Knokke woont. Bovendien werk je bij ons niet alleen waar je wil, maar ook wanneer je wil. Zo kan je volledig zelf jouw uren kiezen, uiteraard in overleg met de mensen waar je als poetsvrouw voor aan de slag gaat. Wanneer je bij ons komt werken als poetshulp heb je daarnaast ook nog eens de keuze wanneer je je verlof gaat inplannen.

Coaching en begeleiding op jouw maat

Bij onze huishoudhulpvacatures voor onder meer een poetshulp, staan een optimale coaching en begeleiding centraal. Wie bij ons gaat werken als poetsvrouw, geniet van een professionele interne opleiding via onze Van Osta Academy. Voorts zorgen we voor aanvullende erkende opleidingen en extra begeleiding ter plaatste bij jouw eerste klanten. Ook kan je met al jouw vragen steeds terecht bij jouw coördinator, bijvoorbeeld over jouw dienstencheques. Door bij ons te solliciteren voor een vacature als poetsvrouw en nadien te komen werken als poetshulp, zorgen we dat er voor jou steeds een persoonlijk traject wordt uitgestippeld.

Poetsdienst

Poetsen, strijken of maaltijden bereiden via dienstencheques? Vraag het ons!

Droogkuis & wasserij

Met al meer dan 100 jaar ervaring in droogkuis en 15 winkels, zijn we dé marktleider in Vlaanderen.

strijkdienst

We strijken ter plekke bij jou thuis of via één van onze 15 winkels, mét of zonder dienstencheques.

Solliciteer vandaag nog

Heb je zin om te werken als poetshulp of strijkhulp in een team waarbij openheid en eerlijkheid kernwaarden zijn? Solliciteer dan vandaag nog voor de vacature en ga aan de slag als poetsvrouw in jouw buurt! Door te werken als poetsvrouw bij Van Osta ontvang je niet alleen een fantastisch loonpakket, maar kom je eveneens terecht in een flexibele bedrijfscultuur. Ontdek dus vandaag nog de vacatures voor poetshulp in jouw buurt en solliciteer via ons formulier.