Huishoudhulp met dienstencheques Gent

Bij Van Osta wordt elke huishoudhulp betaald met dienstencheques in Gent. Met dit eenvoudig systeem kunnen klanten dienstencheques bestellen via de website van de Vlaamse overheid. Deze dienstencheques zijn te gebruiken voor hulp in een privéwoning, maar ze worden ook gebruikt voor diensten in onze strijkateliers.

Op zoek naar huishoudhulp met dienstencheques Gent?

  • Eigen vaste poetshulp
  • Vast contactpersoon
  • Flexibele diensten

Een huishoudhulp met dienstencheques biedt tal van voordelen

Het gebruik van dienstencheques biedt zowel de verstrekker als de ontvanger heel wat voordelen. Langs de ene kant is het voor de verstrekker een fiscaal gunstig systeem. Zo zijn de cheques gedeeltelijk aftrekbaar, waardoor de verstrekker slechts 7,20 euro betaald per gepresteerd uur. Wanneer je een poetshulp met dienstencheques inschakelt van Van Osta, zijn zowel jij als de huishoudhulp sociaal beschermd in geval van arbeidsongevallen of eventuele schade. Wanneer je een huishoudhulp met dienstencheques van Van Osta gaat inschakelen, ben je steeds gerust. Door gebruik te maken van deze cheques ben je als poetshulp eveneens verzekerd in geval van arbeidsongevallen of mogelijke schade.

Poetsdienst

Poetsen, strijken of maaltijden bereiden via dienstencheques? Vraag het ons!

Droogkuis & wasserij

Met al meer dan 100 jaar ervaring in droogkuis en 15 winkels, zijn we dé marktleider in Vlaanderen.

strijkdienst

We strijken ter plekke bij jou thuis of via één van onze 15 winkels, mét of zonder dienstencheques.

Schakel vandaag nog onze diensten in

Heb je nog vragen hoe we precies te werk gaan met dienstencheques in ons bedrijf? Contacteer ons gerust via info@vanosta.net of vul rustig ons contactformulier in. Ook hebben we steeds een vacature voor een poetshulp bij jou in de buurt, dus schakel onze hulp in en we helpen je snel aan een nieuwe job.