Poetshulp met dienstencheques in Gent

Wil je een poetshulp met dienstencheques inschakelen in regio Gent, Antwerpen of het Waasland? Met meer dan 500 medewerkers heeft Van Osta steeds iemand klaarstaan om je te helpen in het huishouden. Zo hebben we een portfolio van meer dan 5000 tevreden klanten en er komen er steeds meer bij. Naast Gent zijn we bovendien ook actief in de regio Antwerpen en het Waasland.

Op zoek naar poetshulp met dienstencheques in Gent?

  • Eigen vaste poetshulp
  • Vast contactpersoon
  • Flexibele diensten

Waarom onze poetshulp met dienstencheques werkt

Er zijn allerlei redenen waarom Van Osta met dienstencheques werkt. Zo is het betalen van een poetshulp met dienstencheques voor beide partijen interessant. Voor onze klanten of verstrekkers van dienstencheques zijn ze fiscaal gunstiger. Onder bepaalde voorwaarden kan jij als klant, na aftrek, genieten van een poetshulp aan 7,20 euro per uur. Dat wilt zeggen dat je van de belastingdienst alles dat je te veel betaalde, op het einde van het jaar gewoon weer terugkrijgt. Zo kan jij voordelig van een poetshulp genieten die je kan betalen met dienstencheques.

Poetsdienst

Poetsen, strijken of maaltijden bereiden via dienstencheques? Vraag het ons!

Droogkuis & wasserij

Met al meer dan 100 jaar ervaring in droogkuis en 15 winkels, zijn we dé marktleider in Vlaanderen.

strijkdienst

We strijken ter plekke bij jou thuis of via één van onze 15 winkels, mét of zonder dienstencheques.

Doe vandaag nog beroep op onze diensten

Heb je hulp nodig bij het schoonmaken van je huis? Dan staan wij voor je klaar! Stuur ons een mail via info@vanosta.net of gebruik ons contactformulier en wij gaan graag voor jou aan de slag! Daarnaast zijn we bij onze poetsdienst ook nog op zoek naar enthousiaste medewerkers, voornamelijk in de regio Gent en de rest van Oost-Vlaanderen. Heb je zin om als poetshulp of als strijkhulp aan de slag te gaan? Ontdek dan onze vele vacatures en solliciteer vandaag nog!