Eindelijk is hij er… onze gloednieuwe website

Nieuwe Van Osta website

Onze website onderging een metamorphose

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar het is zo ver. Vanaf heden kan je terecht op onze nieuwe website. De site is niet enkel visueel aantrekkelijk, maar heeft ook een handige navigatie. Bovendien combineert de website onze 3 grote diensten: poetsdienst, droogkuis & wasserij en strijkdienst.

Er staat heel wat nuttige info op, waardoor je als bezoeker in een handomdraai vindt wat je zoekt. Wij zijn alvast erg trots op het resultaat.

Heel wat nuttige info

Op onze website vind je overzichtelijke pagina’s terug met info die zowel voor onze klanten, bezoekers, poetshulpen en personeel interessant kan zijn. We sommen hier enkele hoogtepunten op.

Informatie over dienstencheques

Op de dienstenchequepagina vind je heel wat informatie terug over dienstencheques. Zo krijg je er bijvoorbeeld antwoord op vragen als ‘Wat is de prijs van dienstencheques?’, Welk fiscaal voordeel is er verbonden aan dienstencheques?’ en ‘Hoe bestel ik dienstencheques’. Verder vind je er nuttig links naar Sodexo om dienstencheques te bestellen en het inschrijvingsportaal van de Dienstencheques Vlaanderen om in te schrijven.

Solliciteren als poetshulp

Voortaan is het erg gemakkelijk om poetshulp op onze website aan te vragen. Je hebt er enkel een computer, tablet of smartphone voor nodige en slechts 1 minuutje tijd. Hier doe je direct een aanvraag.

Poetshulp aanvragen in 1, 2, 3

Voortaan is het erg gemakkelijk om poetshulp via onze website aan te vragen. Je hebt er enkel een computer, tablet of smartphone voor nodige en slechts 1 minuutje tijd. Hier doe je direct een aanvraag.

Openingsuren van alle poetskantoren, droogkuis- en strijkwinkels

We hebben heel wat winkels en poetskantoren verspreid over Oost-Vlaanderen, Antwerpen en West-Vlaanderen. Hier vind je de adressen en openingsuren van alle poetskantoren en droogkuiswinkels.

Surf… en ontdek

Klik in het rond, ga erop uit en ontdek. Regelmatig plaatsen we nieuwe berichtjes met bedrijfsnieuws, leuke weetjes, promoties en acties op onze berichtenpagina. Tot snel!